De kracht van Basecone

Gemakkelijk uploaden

Lever alle facturen en documenten gemakkelijk en veilig aan. Overal en altijd. Gebruik de mobiele app, e-mail of de drag-and-drop functie om uw bestanden eenvoudig en snel in onze applicatie te laden. Via webservices kunt u zelfs uw eigen pagina – of die van één van onze partners gebruiken om facturen en documenten aan te leveren.

Mobiele app

Gebruik onze mobiele app voor iOS en Android geheel gratis. Maak een foto van uw bonnetje of factuur en verwerk deze direct in uw administratie. Alle facturen en bonnen die zijn aangeleverd met de app zijn direct terug te vinden op uw telefoon.

Splitsen en samenvoegen

Het is niet nodig om uw documenten stuk-voor-stuk aan te leveren. Maak één grote stapel van uw facturen en documenten en upload deze naar Basecone. Gebruik de eenvoudige splits- en/of samenvoeg optie in Basecone om te knippen en samen te voegen zoals u dat wenst. Vervolgens zijn direct alle gesplitste documenten geselecteerd en klaar om te taggen.

Documenten autoriseren

Wenst u documenten te laten autoriseren vóór- of nádat deze verwerkt worden in uw administratie? Wijs een factuur toe aan één, twee of drie autorisatoren, vervolgens kan worden goedgekeurd. Ontvang herinneringen en behoud het overzicht door de administrator functie in Basecone. Altijd in control.

Your Document Hub

Basecone is uw eigen Document Hub. Gemakkelijk verschillende soorten documenten uploaden en organiseren, maar ook eenvoudig terugvinden, opvragen, autoriseren en boeken naar verschillende financiële systemen. Digitaal of elektronisch. Facturen verwerken naar een ERP systeem of boekhoudsysteem? Geen probleem, uw Document Hub maakt het eenvoudig en efficiënt.

Real-time verwerking

Basecone hecht enorm veel waarde aan een real-time experience. Uw document uploaden en vervolgens kunt u direct aan de slag om te taggen of splitsen. Wanneer u een nieuwe crediteur aanmaakt, is deze direct in uw boekhouding te vinden. Onze integraties met boekhoudsystemen, online of offline zijn altijd real time. Zo krijgt u de beste ervaring en een hoge mate van efficiency.

Integratie met boekhoudpakketten

Real time verwerking wordt mogelijk gemaakt door de integraties met verscheidene boekhoudpakketten. Twinfield, Exact Online en Unit4 zijn voorbeelden van online boekhoudpakketten waarmee Basecone naadloos integreert. AccountView (VISMA) is een voorbeeld van een integratie met een offline boekhoudpakket. Ook deze integratie is naadloos en stelt u in de gelegenheid een deel van de boekhoudoplossing naar de “cloud” te brengen. Staat uw pakket er niet tussen. Neem contact op met Basecone om uw vraag te stellen.

Diverse soorten transacties

Niet alleen uw inkoopfacturen of bonnen worden eenvoudig en snel door Basecone verwerkt, maar u kunt ook eenvoudig verkoopfacturen verwerken. Hierbij kunt u ook gemakkelijk debiteuren aanmaken en opslaan in uw boekhoudpakket, bijvoorbeeld voor uw maandelijkse incasso. Naast inkoop- en verkoopfacturen kunt u ook kastransacties verwerken of memoriaalboekingen maken. Op deze manier is er altijd een bewijsdocument achter uw transactie in uw boekhoudpakket beschikbaar.

Digitale- en elektronische facturen

Met Basecone kunt u zowel digitale- als elektronische (UBL/XML) facturen verwerken. Basecone gelooft niet dat papieren en digitale facturen binnen nu en 10 jaar zullen verdwijnen. Daarom maken wij het mogelijk om beide formaten te verwerken. Het grote voordeel van UBL is dat 99-100% herkenning en matching mogelijk is, zeker via de Basecone Mapping Tool voor UBL (in ontwikkeling).

Beveiliging en beschikbaarheid

Bij Basecone heeft de veiligheid van uw documenten en financiële informatie hoog in het vaandel staan. Naast beveiliging speelt ook betrouwbaarheid, en dus beschikbaarheid een belangrijke rol. Tot slot is de systeemsnelheid een kritische factor die een rol speelt bij de tevredenheid van gebruikers. Basecone heeft de nodige maatregelen getroffen om uw data te beschermen.

Gebruikersgemak voorop

Eenvoudig aanleveren, eenvoudig splitsen, eenvoudig taggen, eenvoudig autoriseren en vooral makkelijk verwerken en terugvinden. Gebruikersgemak staat bij Basecone voorop. Bij de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten en/of verbeteringen van bestaande functionaliteiten is gebruikersgemak (naast veiligheid en prestatie) één van de belangrijkste uitgangspunten.

Online archief

Naast het verwerken van facturen biedt Basecone de mogelijkheid om documenten en facturen toe te voegen aan het “online archief”. Documenten en facturen zijn eenvoudig te ordenen en terug te vinden. Zo heeft u uw ordners digitaal beschikbaar, waar dan ook en wanneer u maar wil.

Premium support

Direct uw vragen stellen aan een Basecone medewerker, via onze applicatie, mail of Twitter. Het Basecone support team helpt u graag, zodat u snel weer aan de slag kunt om uw documenten te verwerken in Basecone. Ook kan u alles vinden op onze Basecone support portal, daar staan handleidingen, veelgestelde vragen en instructies.